JOGI NYILATKOZAT

A Socket.hu célja egy közösség kialakitása, ahol a friss tartalmakat megosszák egymás között.

A weboldalon szereplő videókat a felhasználók töltik fel egy adatlapon, szerverünkön nem tárolunk jogvédett anyagokat! Az adatbázisunkban szabadon elérhető hálózati hivatkozások szerepelnek, amiket a felhasználók gyűjtenek össze. A Socket.hu az oldalon bemutatott tartalommal nem feltétlenül ért egyet, de az oldal tartalmáért a tárhelyszolgáltató, és az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.
Jogi felelősséget nem vállalunk! Kizárólag a tartalmat szolgáltató honlapokat, ill. tulajdonosait keressék fel. A 2001. évi CVIII. törvény (továbbiakban: Ektv.) szerint minden felelosség a tartalmat tároló szolgáltatókat terheli. A weboldalból semmilyen bevételünk nincs, és nem is lesz. Az Ektv. 7. § (3) értelmében a közvetítő szolgáltató nem köteles ellenőrizni az általa csak továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett információt.

A szerzők, résztvevők, vip, moderátorok, adminisztrátorok, vagy a socket.hu-val bármilyen egyéb kapcsolatban levők egyike sem vonható semmilyen módon felelősségre bármilyen pontatlan vagy sértő tartalomért, vagy ezen tartalom olvasása, felhasználása vagy hivatkozása (linkelése) kapcsán keletkezett károkért, valamint a felsoroltak nem vállalnak semmiféle garanciát vagy kártérítési felelősséget ezen tartalmakért.

TARTALOM ELTÁVOLÍTÁSI POLITIKA

Ha ön szerzői jog tulajdonosa és szeretné jelenteni vagy kérni egy tartalom eltávolítását, kérjük írjon emailt az info@socket.hu címre. Így el tudjuk távolítani a jogsértő hivatkozást és végleg tiltani, hogy ne legyen beküldhető újra.