Gyakran Ismételt Kérdések (GY.I.K)

Hogyan tudok regisztrálni?

A regisztrációt a https://hdfilmek.hu/register oldalon tudod elkezdeni az adatok kitöltésével. Kérjük helyes adatot adjon meg. Az űrlap elküldése után kap egy E-MAIL-t, amiben található egy kód. Ezt a kódot kell megadni. Ha helyesen adta meg a kódot, bejelentkezhet a megadott E-MAIL címmel, és jelszóval.

Kell fizetni a filmekért, sorozatokért?

NEM! És nem is fog kelleni. Hihetetlen, igaz? 

Elfelejtettem a jelszavam !

Az e-mail cím megadásával lekérhető egy új jelszó, amit a megadott e-mail címre küldünk el önnek. 

Hogyan tudok filmet, vagy sorozatot nézni?

A jobb felső sarokban található a kereső mező. Ide tudja beírni a film vagy sorozat címet. Ha nincs a listában, akkor nincs az oldalon. Ha mindenképpen szeretné megtekinteni, használja a Kérések menüt. 

Nem tölt be a videó. Nincs hang, de van kép. 

Ilyenkor azt javasoljuk indítsa újra a modemet. Előfordulhat hogy az ön hálózata le van terhelve. Ha nincs hang, de van kép akkor próbálja meg más böngészőből nézni a filmet.

MI a teendő ha ezt a hibát látom: törölt videó, Nincs ilyen videó, A videó már nem elérhető, A videót szerzői jogsértés miatt eltávolítottuk.

A videó alatt talál egy Hibás videó gombot. Kérjük jelezze a problémát a feltöltő felé, igy tudni fog a problémáról. Ha nem jelzi, nem fog tudni róla!

Tudok feltölteni az oldalra videót?

Nem, mivel az jogszabályba ütközik! Csak hálózati hivatkozást lehet megadni, IMDB URL cím megadása után.

Milyen tárhelyet használjak?

Mi az Indavideo.hu, Videa.hu, és a Mega.NZ oldalakat ajánljuk. Mindenképpen legyen a videó privátra állítva. Az Indavideo, és a Videa átkonvertálja a videókat MP4 formátumba, viszont a MEGA.NZ nem. 

Milyen konvertáló programot használjak?

FFMPEG-et ajánljuk, de komoly cmd tudás kell hozzá. A HandBrake egy könnyen kezelhető ingyenes program.